Aké má ProstaXin zloženie a v čom môže pomôcť práve vám?

Výživových doplnkov na prostatu je mnoho. Dnes sa zameriame na ProstaXin: zloženie, spôsob užívania, výhody i nevýhody. Ste pripravení dozvedieť sa o ňom viac?

Aké má ProstaXin zloženie a v čom môže pomôcť práve vám?

Čo je to ProstaXin?

Ak ste o ňom zatiaľ vôbec nepočuli, pokúsime sa stručne zhrnúť do najdôležitejšie:

  • Pomáha pri zväčšenej prostate.
  • Je vynikajúci na problémy s častým močením.
  • Je vhodný pre všetky vekové skupiny.
  • Prospieva mužskému zdraviu a podporuje tvorbu spermií a schopnosť reprodukcie.

Rôzne prípravky majú aj rôzne zloženie a do určitej miery veľmi záleží na tom, aké máte očakávania a aké výsledky chcete dosiahnuť. Niekedy je potrebné zamerať sa hlavne na problémy s močením, inokedy muž ocení skôr látky, ktoré podporujú zdravie prostaty a mužnosť všeobecne. 

Na ProstaXin môžeme nazerať z dvoch uhlov pohľadu. V prvom rade obsahuje extrakt z rastliny Serenoa plazivá, čiže Saw palmetto. Účinkuje na zväčšenú prostatu a močové ústrojenstvo ako celok. Práve zväčšená prostata býva jadrom problému – svojou neštandardnou veľkosťou tlačí na močové cesty, tým sa zmenšuje priestor, kadiaľ odchádza moč a ľahko si už potom domyslíte, že to je ten dôvod, prečo má muž slabý prúd moču, musí na toaletu často, alebo dokonca odchádza moč len po kvapkách. 

Túto informáciu by sme radi zdôraznili: riešte príčiny svojich problémov na mieste, kde vznikajú. Má to väčší efekt, než snaha o zmiernenie následkov.

Druhým uhlom pohľadu je fakt, že ProstaXin obsahuje zinok a selén – prvky, ktoré je možné označiť za úplný základ v starostlivosti o pohlavné ústrojenstvo a mužské zdravie všeobecne. Sú potrebné pre normálnu tvorbu spermií, majú tým pádom podiel na rozmnožovacích schopnostiach, ale aj zinok a selén sa starajú o prostatu ako takú. Podieľajú sa tiež na udržaní normálnej hladiny testosterónu. 

Aké má ProstaXin účinky?

Veľkou výhodou je, že je ideálny pre všetky vekové skupiny približne od 30 rokov. Spoľahnúť sa naň môže muž v produktívnom veku, ktorý potrebuje podporiť svoju mužnosť, ale aj páni v penzii, ktorí hľadajú pomoc pri problémoch s močením. Obsahuje len rastlinné výťažky doplnené o zinok a selén – nie je treba hľadať zložitosti. Recenzie mužov, ktorí už majú s ProstaXinom skúsenosť, sú rôzne. Opakovane sa objavuje chvála na to, že počas užívania ich neobťažuje nočné vstávanie na toaletu, a že už nie sú natoľko obmedzení v bežnom živote. Stáva sa totiž, že kvôli potrebe častého močenia páni radšej zostávajú doma a nechávajú si utiecť spoločenský život.

A na záver, je nejaká nevýhoda ProstaXinu? Môže to byť kontraindikácia v prípade alergie na niektorú látku, hlavne lykopén (extrakt z paradajok). Ak máte na to podozrenie, pred užívaním ProstaXinu sa radšej informujte u svojho lekára.


ProstaXin balení

ProstaXin

Pre ničím nerušený spánok a zdravú prostatu
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa